Talvisodan lkp:ssa Ylivieskaan perustettiin Muonavarikko 7, joka toimitti elintarvikkeita ja rehua lähinnä pohjoisen rintaman osille. Varikon päällikkönä toimi agronomi Ossi Teräskallio. Muonavarikon varastomiehiä keväällä 1940. Vas. Jaakko Kivioja, Toivo Heikkilä, Alvari Melender, 4:?, 5:?, 6: Eemil Ikola, 7: Savela, 8:?, 9: varastomest. Nieminen Viipurista, 10:?, 11: Jaakko Rutanen, 12: Viljo Alanko, 13: varastomest. Laurikainen Sortavalasta, 14: Akseli Kukonlehto, 15: Kusti Koskela, 16:?, 17: Harald Mäki, 18: Mikko Seppälä. Poikaset edessä vas. Erkki Kivioja, varastomest. Niemisen poika.

Provenienssi

Valokuva jäljennös Alvari Melenderin kuvasta.