Taustalla Annala

Taustalla Annala
Taustalla Annala.Edessä lapset vasemmalta ovat Armas Annalan ja ensimmäisen vaimon Hilda Annalan (os. Kiiskilä) lapsia: Liisa Tuohimaa (os. Annala) ja Kerttu Keskitalo (os. Annala). Liisan ja Kertun takana on Marjatta Annala.Keskellä pieni poika, on Jorma Annala, joka on Armas Annalan ja toisen vaimon Vera Annalan (os. Salo) poika.Oikealla oleva naishenkilö on talon karjakko Saimi Luomajoki (os. Pyhäluoto).Saimin vieressä oleva naishenkilö on Alma Piukkala, talon palvelija.Marjatan takana on Armas Annalan toinen vaimo Vera Annala (os. Salo).Miehet vasemmalta: ?, Mauri tai Paavo Salo (Vera Annalan veli).Armas Annala, joka on Johan Aleksander ja toisen vaimon Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) poika.