Armas Annalan ja toisen vaimon Vera Annalan (o.s. Salo) häätilaisuudesta

Armas Annalan ja Armaan toisen vaimon Vera Annalan (o.s. Salo) häätilaisuudesta. Taustalla oleva talo ei ole Annala, vaan Pyhäjoella nykyisinkin oleva talo vanhan tien varrella (entinen Säästöpankin talo, vanhaa apteekkia vastapäätä). Keskellä hääpari. Seuraavat lapset ovat Armas Annalan ensimmäisestä avioliitosta Hilda Annalan (os. Kiiskilä) kanssa: Alhaalla, jossa pojilla samanlaiset valkoiset paidat yllä, ovat vasemmalta Aleksi, Pauli ja Matti Annala. Lettipäinen tyttö edessä on Marjatta Annala. Taaempana morsiamen vieressä oleva tyttö on Liisa Tuohimaa (o.s. Annala). Liisan vieressä pienempi tyttö on Kerttu Keskitalo (o.s. Annala). Liisa ja Kerttu nojaavat mummoonsa eli Armas Annalan äitiin Maria Liisa Annalaan (o.s. Helaakoski). Oven edessä keskellä on kauppias Söderberg. Muut vieraat ovat morsiamen sukulaisia ja muita häävieraita, joista ei ole tarkempaa tietoa.