Tässä ollaan Annalan talojen takana

Tässä ollaan Annalan talojen takana.Vasemmalta:Polkupyörän kanssa oleva naishenkilö on Taimi Impola (os. Annala), hän on Johan Aleksander Annalan ja Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) tytär. Vanha isäntä Johan Aleksander Annala, joka on Antti Antinpojan alkujaan Pietilä poika.Ruutuhameinen on talon vanha emäntä Maria Liisa Annala (os. Helaakoski), joka on Johan Aleksander Annalan toinen vaimo, jalkojensa juuressa varmaan talon koira.Puun juurella olevaa naishenkilö mahdollisesti talon palvelija.Puolimakuullaan oleva mieshenkilö Armas Annala, joka on Johan Aleksander Annalan ja Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) poika.Hattupäinen pappa on ”Hellalan” pappa, joka talon vanhan emännän Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) isä.Taustalla polkupyörän kanssa oleva mieshenkilö on mahdollisesti Armas Annalan veli Altti Annala.Edessä istuva hattupäinen poika on Arvo Vasankari, joka on Joonas Vasankarin ja Hilda Vasankarin (os. Annala) poika.