Talo on mahdollisesti Annala

Talo on mahdollisesti Annala. Ylhäältä vasemmalta:Aviopari Taimi Impola (os. Annala) ja Matti Impola, Taimi on Johan Aleksaner Annalan ja Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) tytär.Aviopari, ensimmäinen vaimo Hilda Annala (os. Kiiskilä) ja Armas Annala, Armas on Johan Aleksander Annalan ja Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) poika.Eemil Vainio, joka on Aili Vainion (os. Annala) mies.Arvo Vasankari, joka on Joonas Vasankarin ja Hilda Vasankarin (os. Annala) poika.Joonas Vasankari, joka on Hilda Vasankarin (os. Annala) mies.Alhaalta oikealta: Hilda Vasankari (os. Annala) ja Aili Vainio (os. Annala), jotka ovat Johan Aleksander Annalan ja Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) tyttäriä.Aviopari Johan Aleksander Annala ja toinen vaimo Maria Liisa Annala (os. Helaakoski).Hellalan mummo ja pappa, jotka ovat Maria Liisa Annalan (os. Helaakoski) vanhemmat.